Renovem la nostra Web!

Renovem la nostra web. En un dia tan especial com avui, 25 de Desembre, ens plau anunciar-vos el re-disseny de la nostra pàgina web de Xai de Ferreres! El disseny està orientat en facilitar als nostres clients la realització de les vostres comandes de Xai, així com mostrar la passió amb que realitzem la nostra feina dia a dia.

Renovem i ara, podreu realitzar una comanda a qualsevol hora del dia, des de la nostra plataforma de comerç electrònic, triant el dia que la voleu passar a recollir, entre altres opcions addicionals. Cada comanda quedarà reflectida al teu compte de client, podent-ne realitzar el seguiment.

La nova web té la secció “VENDA ONLINE DE XAI“. Trobareu la secció “Receptes” amb diferents idees. Cal tenir un bon receptari perquè sempre vingui de gust menjar xai . També hi ha la secció “Blog” amb els nostres articles periòdics. Un espai que explicarem els avantatges de venir a comprar el nostre xai i les curiositats del nostre entorn. Esperem que la nova web us agradi tant com a nosaltres i no dubteu en enviar-nos les vostres opinions. 🙂

Estem contens de poder fer la venda online del nostre producte agroalimentari. Recordeu, per fer un bon regal compreu un xai de corral!!

Aprofitem per desitjar-vos a tots un molt BON NADAL i un Feliç Any Nou!.