Pedraforca-visita-bergueda

Visita la comarca del Berguedà i compra xai

Visita el Berguedà, una comarca que es destaca per la diversitat d’espais naturals. Nosaltres oferim l’avantatge de donar un motiu per visitar la nostra comarca. Podràs gaudir de la bellesa del patrimoni natural i gaudir de la compra de qualitat del nostre producte agroalimentari, el xai.

Visita la comarca l’època que més t’agradi. La natura té les portes obertes per tothom. Nosaltres treballem tots els dies de l’any i podem atendre’t quan et vagi millor. La fórmula és molt senzilla, planifica una visita o una estada a la comarca i passa a buscar el nostre xai a l’hora convinguda.

No saps què visitar? Una de les belleses del Berguedà és la muntanya del Pedraforca. Un espai únic per la seva singularitat. Les fonts del riu Llobregat que estan a Castellar de n’Hug. És on neix un dels rius més importants de Catalunya. Rasos de Peguera és un espai que predomina per la seva essència, és un lloc molt còmode per passejar. En el seu temps, hi va haver les úniques pistes d’esquí de la província de Barcelona. Un altre indret natural molt bonic és … Bé, millor continuo donant idees en una altra entrada de blog.

Mentre gaudeixes dels llocs que has escollit. Nosaltres et tallem el xai de la manera que ens indiquis. Ens agrada tallar-lo el mateix dia que l’entreguem, així la carn no perd qualitat i manté les seves propietats. Hi ha moltes maneres per cuinar el xai. Podem tallar-lo per fer a la planxa, marcat pel forn, a trossos per fer amb suquet …

La compra del nostre xai es pot fer online. De forma senzilla i còmode. En el moment que a tu et vagi millor. Nosaltres ens posarem en contacte amb tu per confirmar que s’ha fet la compra de forma correcta i tot sortirà genial!

T’animes?